A3 schilderwerken heeft meer dan 28 jaar vakkennis. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij werken in heel Zuid-Holland.

Wij helpen u graag bij het onderhouden en schilderen van uw woning, flat, hotel, bedrijfspand of VvE. Wij kunnen elke klus aan, zowel binnen als buiten. Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbekleding, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie en betonwerk.

Wij werken met een hoogwaardige 4 seizoenen lak, waardoor wij in ieder seizoen het schilderwerk kunnen uitvoeren. Door deze kwaliteitsproducten en ons vakmanschap garanderen we u altijd een goed eindresultaat.                                          

Voordelig Latex spuiten voor uw wanden en plafonds

Onze prijzen voor latex spuiten:

 • 500 m2 of meer € 8,- per m2.
 • 100 - 500 m2 € 9,- per m2.
 • 100 m2 of minder € 13,- per m2.
  Gebaseerd op de kleuren wit / 9010 / 9016.
  Toeslag van  € 1,- per m2 voor donkere kleuren ivm meer kleurpigment toevoeggen aan de latex.

  Genoemde prijzen zijn inclusief:
 • Advies vooraf.
 • Klasse 1 latex dekkend spuiten.
 • Kitwerk.
 • Afplakwerk deuren en kozijnen, excl. vloeren afplakken.
 • Alles schoon opleveren.
 • Exclusief btw.

Voor extreem vervuilde wanden en plafonds door nicotine, roeten  en/of vetten geldt een toeslag. Deze toeslag dient per project door ons bekeken en beoordeeld te worden.

Afhankelijk van de ondergrond kan het nodig zijn dat er eerst voorlijm / primer aangebracht moet worden. 

De door ons gebruikte latex zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtje of stoffen vrij.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

 • Het onderhoud van het binnen- en buitenschilderwerk voor bestaande en nieuwe woningen, flats, hotels en scholen.
 • Latex en lak spuiten.
 • De uitvoering van diverse soorten wandafwerking, zoals renovliesbehang en stucwerk.
 • Het leveren van kleur- en onderhoudsadviezen.
 • Vakkundige houtreparaties met name de behandeling van houtrot.
 • Alle glaswerkzaamheden.

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en geven garantie op het binnen- en buitenschilderwerk.

Wij denken met u mee over uw wensen en stellen een werkwijze samen waarmee we een mooi en duurzaam resultaat leveren.
Uw woning of bedrijf is het waard er goed uit te zien!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om u te woord te staan.

A3 Schilderwerken bied u altijd de scherpste prijs.

Renovliesbehang

Renovlies, glasweefsel behang, Verschillende namen voor een speciaal soort behang. Het  behang is namelijk gemaakt van glasvezels die op een speciale manier geweven of geperst worden, waardoor er een zeer sterk behang ontstaat. De geweven modellen zijn glasvezel of glasweefsel behangen die met een structuur komen. Een visgraat-, ruit-, blok- en zigzagmotief behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het is een super strakke wand afwerking zonder dat uw wanden gestukadoord hoeven te worden. Het is bovendien brandwerend, scheuroverbruggend en krimpvrij. Daarnaast is het voordeliger dan stucwerk en kan men veel sneller wonen omdat na het aanbrengen snel begonnen kan worden met het latex spuiten van de wanden.

Lak spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in lak spuiten voor deuren, kozijnen en trappen. Laat uw keuken, tafels, stoelen, enz, door ons in een nieuwe frisse kleur spuiten. Wij zijn voorzien van een spuitcabine.

Uw keuken laten spuiten heeft als belangrijkste voordeel ten opzichte van een nieuwe keuken dat het stukken goedkoper is.

Het spuiten van trappen is ideaal als er een hoge laagdikte en snelle doordroging wordt verlangd. Tevens zijn moeilijke bouwonderdelen zoals traphekken goed te spuiten. Het type verf wat wij gebruiken is slijt- en krasvast, niet vergelend en huidvet resistent.

Deuren met hoogwaardige, watergedragen hoogglanzende lakverf gespoten. 

A3 Schilderwerken werkt met de stofafzuiging van Festool voor binnen deze heeft een afscheidingspercentage filtersysteem van 99% en is TNO-goedgekeurd. Hierdoor beschermen we de gezondheid van onszelf, onze klanten en voldoen aan de Arbo-wetgeving.                            

Volg ons op social media
FacebookTwitterLinkedInInstagramYouTube

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op onze socials voor de meest actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden

.

Lees verder..

GASTENBOEK

Lees hier ons gastenboek! Heeft u zelf een opmerking of positieve ervaring? Deel het in ons gastenboek. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.

 

 

Lees verder..

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan direct en gemakkelijk de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

 

Lees verder..